Oletko sinä etsimämme uusi digimyyjä? Katso video, niin tiedät vastauksen:

  

Hae meille digimyyjäksi:

Tällä hetkellä etsimme digimyyjiä myyntitiimiimme

Digimyyntiyksikkömme on kovassa vauhdissa ja kaipaamme tiimiimme myyjää. Voit olla opintojesi loppusuoralla tai jo jonkin aikaa myynnin parissa työskennellyt.

Arvostamme energistä asennetta ja innostuneisuutta kehittyä hyväksi myyjäksi. Asiakaskeskeisyys näkyy kaikessa tekemisessämme.

Digimyyjän työ painottuu nimensä mukaisesti digitaalisiin kanaviin ja aktiiviseen soittotyöhön. Etsit uusia asiakkuuksia ja vastaat kokonaisuudessaan pienemmistä asiakkuuksistamme, jotka kaipaavat asiantuntevaa palvelua nopealla reagoinnilla.

Huolehdit, että liideihin tartutaan heti ja ylität asiakkaan odotukset nopeasta ja ammattitaitoisesta palvelusta.

Digitiimi vastaa yhteistyössä markkinoinnin kanssa myynnillisten materiaalien tuottamisesta, joten uskallat esiintyä myös kameran edessä.

Me teemme asiakkaittemme ihmisten työstä mielekkäämpää poistamalla turhaa työtä

Harva meistä haluaa tehdä turhaa työtä. Tästä huolimatta me kaikki teemme sitä, koska turhaa työtä on tosi vaikea huomata itse.

Turhan työn määrä on kuitenkin merkittävä. Tutkimusten mukaan jokaisesta työtunnista vain 3 minuuttia tuottaa lisäarvoa asiakkaalle. Eli jopa 57 minuuttia joka tunnista on enemmän tai vähemmän turhaa työtä, joka koostuu joko pakollisista tukitoiminnoista (nämä voimme usein automatisoida) tai silkasta hukasta (tämän voimme usein tunnistaa ja poistaa kokonaan).

Me autamme ihmisiä käyttämään aikansa tärkeämpään tekemiseen – eli teemme asiakkaittemme ihmisten työstä mielekkäämpää. Meidän jengille tämä työ on ollut hyvin palkitsevaa, kuten yllä olevasta videostakin näkyy. Tulisitko porukkaan mukaan?

Jos haluat tietää lisää siitä, millaista meillä työskentely on, katso tämäkin video:

 

Hakeminen

Täytä lomake palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään ma 17.2.2020 klo 16 mennessä. Kerro lyhyesti itsestäsi sekä siitä, miten sinä lähtisit kasvattamaan myyntiämme digitaalisin keinoin. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.

Lisätietoa avoinna olevasta tehtävästä antavat Edona Dedolli (09 3510 1341) sekä myyntijohtaja Aapo Nurmi (09 3510 1443).

Meillä saa – ja pitää – kehittyä

Tarjoamme kaikille työntekijöillemme ensimmäisestä päivästä lähtien koko organisaatiomme tuen käyttöön. Jos minkä tahansa asian kanssa tulee ongelmia, aina löytyy joku joka auttaa.

Kannustamme ihmisiämme myös oppimaan ja kasvamaan sekä ihmisenä että ammattilaisena. Meidän ihmiskuvamme mukaan ihminen voi hyvin vain liikkeessä – joskin välillä pitää myös palautua (katso minidokumentista esimerkiksi Mikan tarina). Uusien asioiden opettelu, epämukavuusalueelle suuntaaminen ja haasteiden kautta uuden tason etsiminen on olennainen osa Finn-ID:n kulttuuria.

 


Hae digimyyjän tehtävään Finn-ID:lle

17.2.2020 mennessä!

Lähetä hakemuksesi meille hetimiten.