Asioiden etsimistä, toistuvaa manuaalista työtä, tietojen tarkistelua kerta toisensa jälkeen, hukkatuotantoa...

Tutkimusten mukaan vain 3 minuuttia jokaisesta työtunnista tuottaa asiakkaallesi lisäarvoa.

Siis 57 minuuttia jokaisesta tunnista menee enemmän tai vähemmän hukkaan.

Miten tämä on mahdollista? Katso video alta ja lataa näppärä oppaamme.

 

Rekisteriä hallinnoi kumppanimme Stronghold Suksee Oy. Löydät linkin rekisteriselosteeseen sivun alareunasta.

Vain joka kahdeskymmenes minuutti tuottaa lisäarvoa asiakkaallesi

Kuulostaako rajulta väitteeltä? Epäilemättä.

Tutkimustiedon mukaan jokaisesta tunnista menee kuitenkin 57 minuuttia sellaiseen toimintaan, joka ei tuota välitöntä lisäarvoa asiakkaalle. Mihin se aika sitten menee?

Osittain pakollisiin tukitoimiin, joilla voidaan ylipäänsä mahdollistaa asiakasarvon tuottaminen – ja osittain ihan rehellisesti hukkaan.

Me FINN-ID:llä olemme olemassa yhdestä syystä: Me haluamme puolittaa turhan työn Suomesta.

Olemme tehneet tätä työtä jo kolmen vuosikymmenen ajan teollisuuden, kaupan alan, logistiikan ja terveydenhuollon toimialoilla – muutamia mainitaksemme.

Me haluamme varmistaa, että ihmiset voivat käyttää työaikansa mielekkäisiin, asiakkaalle arvoa tuottaviin tehtäviin sen sijaan, että aika kuluisi turhaan työhön – siis sellaiseen, jonka voi joko jättää tekemättä tai automatisoida.

Mikä on turhan työn todellinen kustannus?

Vuosien varrella olemme auttaneet kaiken kokoisia ja monenlaisilla toimialoilla toimivia yrityksiä lukemattomien erilaisten haasteiden kanssa, ja parhaimmillaan työmme on tuottanut jopa miljoonaluokan tuloksia.

Suorien kustannusten lisäksi turha työ maksaa myös työntekijöiden turhautumisen, lisääntyneiden poissaolojen, alentuneen työmotivaation, heikentyneen asiakaskokemuksen ja monien muiden lieveilmiöiden muodossa.

Mitä tärkeämpää työtä ihmiset kokevat tekevänsä, sitä paremmin he työnsä tekevät. Turha työ turhauttaa – ja mitä enemmän ihmiset kokevat tekevänsä turhaa työtä, sitä huonommin yrityksellä tai organisaatiolla lopulta menee.

finn-id-turhan-tyon-top-10-kansi

Minkälaista se turha työ sitten on, ja minkä verran teillä tehdään turhaa työtä?

Tähän kysymykseen vastataksemme koostimme pienen oppaan. Laitoimme samoihin kansiin Turhan työn TOP 10:n – kymmenen esimerkkiä vuosien varrelta, jotka paljastavat kenties teidänkin organisaationne toiminnasta jotain sellaista, missä olisi paikka petrata.

Lataa oppaamme, niin löydät kenties omankin organisaatiosi toiminnasta jotain sellaista, mitä voisi tehdä fiksummin tai tuottavammin.

Ja jos et edes kurkkaa, minkälaisia kehittämisen paikkoja teillä voisi olla, tätäkin sivua lukiessasi olet tehnyt turhaa työtä.

Täytä allaoleva lomake, niin saat Turhan työn TOP 10 -oppaamme.

Rekisteriä hallinnoi kumppanimme Stronghold Suksee Oy. Löydät linkin rekisteriselosteeseen sivun alareunasta.